Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

LOHELA

 
Lohela avoinna päivittäin klo 8-18. Tervetuloa!
 
  
Mitä syötäisiin tänään? Hae valmis lämmin savukala ruokapöytään. 
 
Kevään Juhliin ja Illanviettoon PITOPIRTTI. Varaa ajoissa puh. 05-4739870.
 
Nyt saatavilla RAPION MYLLYN jauhoja. PEEVON TILAN vuohenmaito tuotteet. 
 
Lohela sijaitsee Etelä-Karjalassa Ruokolahdella n. 10 km Imatran pohjoispuolella 6-tien varrella Kanalammen rannalla. Yrityksemme on valittu v.1997 alueradion äänestyksessä 6-tien viihtyisimmäksi taukopaikaksi.

Lohela on perustettu v. 1989 ja on lohen käsittelyyn erikoistunut yritys, joka käyttää kotimaista kirjolohta. Tulikiviuunin pehmeässä lämmössä, omalla mausteseoksellamme miedosti suolatut lohet savustamme kahviomme kalankäsittelytiloissa joka päivä aamusta iltaan. Kalat pakkaamme siten, että ne säilyvät lämpiminä n. 4 tuntia, jonka vuoksi ne ovat mainio tuliainen pitemmänkin matkan päähän vietäväksi.

Kahvion ja kalansavustamon lisäksi yritykseemme kuuluu Pitopirtti ja savusauna, jotka ovat asiakkaittemme käytössä sopimuksen mukaan.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme hyvää savulohta, miellyttäviä kahvihetkiä kahviossamme sekä muistorikkaita yhdessäolonhetkiä Pitopirtissämme.
 
 
 

KAHVIOKahviomme on alkoholiton, savuton ja istumapaikkoja on 60-80 hlölle ja lisäksi kesäisin terasilla paikkoja 35 hlölle. Kahviomme erikoisuuksia ovat lohileipä sekä lohisämpyla, joiden vuoksi kannattaa ehdottomasti tulla kahville pidemmänkin matkan takaa. Lohileivässä käytämme ruisauringonkukkaleipää, jonka päälle ladotaan mm. kylmäsavu-, lämminsavu- ja graavilohta ja maukasta kevytmajoneesia. Lohisämpylöiden täytteenä käytämme itse savustamaamme savulohta. Nämä tuotteet ovat tunnettuja maittavuudestaan yli maakuntarajojen.

Kahviossamme on savustamamme lohen lisäksi myynnissä itse valmistamaamme graavilohta ja Puumalan maankuulua kylmäsavulohta.

Maalasipuodistamme saa paikallisten tuottajien elintarvikkeita ja lahja/ tuliaistavaroita. Kuten kuivakukkia, liha- ja kalasäilykkeitä ja vuohenmaitotuotteita. Tule ja tutustu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.oivahymy.fiLohela, Karjalantie 372, 56510 PUNTALA, Puh. 054739870

  näytä normaaliversio » Ylös